Геопласт столб

ПРОДАЖБА И ИЗНАЈМУВАЊЕ

Достапност
На залиха

ОКРУГЛИ ШАЛУНЗИ, ВИСИНА 3 МЕТРИ

ШАЛУНГ ОД 3 МЕТРИ

БРОЈ НА ЕЛЕМЕНТИ

БРОЈ НА РАЧКИ

МАКС. ВИСИНА НА ШАЛУНГ

 

Ø 250

10

60

6 м

 

Ø 300

10

60

6 м

 

Ø 350

10

70

4,8 м

 

Ø 400

10

70

4,8 м

 

Ø 450

10

80

3 м

 

Ø 500

10

80

3 м

 

Ø 600

10

90

3 м

 

Ø 700

10

100

3 м

 

Ø 800

10

100

3 м

 

Ø 900

10

110

3 м

 

Ø 1000

10

110

3 м

 

Рачка

 

 

 

 

 

РАЗУМНО

ГЕОТУБ штеди пари затоа што може да се искористи 100 пати. Бетонот не се лепи за пластиката, а чистењето се врши само со употреба на вода, без примена на детергент.

 

ЛЕСНА МОНТАЖА

ГЕОТУБ елементите се со висина од 60 cm, се спојуваат со специјални рачки кои се затвораат со вртење на истите на 90о.

 

ЧУВАЊЕ

ГЕОТУБ елементите се отпорни на временски влијанија, поради што нема потреба од чување на суво место.

 

РАКУВАЊЕ

Поради прилагодената големина на елементите, и малата тежина, истите лесно се монтираат на самото место на работа.

 

РЕЗУЛТАТИ

 

Столбовите изработени со ГЕОТУБ системот се со идеално мазен ѕид.

 
Powered by Phoca Cart