Нашата компанија се бави со набавка, продажба и транспорт на

 секакви материјали поврзани со водовод и канализација.

Иако како самостојна фирма постоиме од 2015, почетоците на

фирмата датираат од 2002 година, како подружница на

Ане Компани МБ – Тетово.

 

Во асортиманот на производи кои ги нудиме можете да

 најдете висококвалитетни цевки, фитинзи, вентили,

сливници и дополнителни материјали за одвод и довод во

сите димензии од повеќе различни производители.

 Магацинскиот простор од 2000m2 дозволува чување на

 голема залиха од речиси сите производи, па така се што

ви е потребно е брзо и лесно достапно.

 

Лоцирани сме во Скопје, на 5км од центарот на градот,

но вршиме достава како во Скопје, така и низ цела Македонија.

Нашиот стручен тим со долгогодишно искуство може да ви

помогне при изборот на најсоодветен програм и димензија

за вашите потреби.

 

За сите ваши прашања контактирајте не на 02/2773 – 106

или на  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .